Monitor (Pantau) Pelaburan Sendiri di www.FAME.com.my


Hola!!,

Hari ni nak share macam mana nak create akses kali pertama ke portal FAME.
Untuk existing clients/investors, ade beberapa manfaat kalau ada access portal ni, antaranya:

1. Boleh jual/beli unit trust secara online; tak perlu isi borang banyak-banyak untuk sign. Unit Trust Consultant akan create New Transaction, investor cuma perlu login dan Approve sahaja di bahagian Transaction Management > Approval.

2. Boleh monitor pelaburan sendiri; boleh tengok dah profit ke belum

 

3. boleh cetak portfolio pelaburan sedia ada [Export to PDF]; rujuk screenshot di atas.

 

So, tanpa membuang masa lagi, untuk my clients yang belum lagi create access to FAME, sila layari www.fame.com.my dan boleh ikut step-by-step berikut:

Step 01

Step 02

Step 03

Step 04

Step 05

Settle!

Boleh terus login ke www.fame.com.my dan monitor pelaburan sendiri.

Jangan tunggu lagi, cepat create akses FAME hari ni jugak!

 

M.K. Anwar Rangkuti, AFPM
|| Chief Digital Curator,  SolidusDenarius.com
|| Supreme Content Commander,  TuanPenasihat.com
|| Licensed Financial Planner #eCMSRL/B6984/2016
|| Ejen Pemasaran Online SSPN-i #000006093
|| FIMM UTC #043-0-21048 || FIMM PRC #P-043-0-20218
|| FPAM #015579
|| Tel: +60-12-7700721 [Telegram]

One Reply to “Monitor (Pantau) Pelaburan Sendiri di www.FAME.com.my”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *